Nyssen kokoteippaus

Tampereen joukkoliikenteen bussit, eli tuttavallisemmin Nysset, ovat näyttävä tapa viestiä brändistäsi laajasti Tampereen alueella.

Katseet kääntävää näkyvyyttä

Nyssen kokoteippaus on vaikuttava mainosmuoto, joka tuo varmaa näkyvyyttä ja erottuvuutta liikenteessä.  Bussit kiinnittävät kaupunkilaisten huomion, liikkuvatpa he jalkaisin, pyöräillen tai autolla. Kokoteipatun bussin avulla teet brändisi tunnetuksi tamperelaisten joukossa ja tuot viestisi sinne, missä asiakkaasi liikkuvat.

Teipatut Nysset liikkuvat kattavilla runkolinjoilla niin keskustassa kuin asuma-alueillakin, levittäen brändiviestiäsi aina idästä länteen ja etelästä pohjoiseen. Mainosteipatut bussit ajavat keskimäärin 26 000 matkaa kuukaudessa.

26 000

matkaa kuukaudessa

Tarpeidesi mukainen kokonaisuus

Bussin kokoteippauksen kesto on valittavissa, joten voit räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivan kampanjan.

Tarjoamme kattavan kokonaispalvelun, jossa hoidamme kaiken alusta loppuun saakka, toimitat vain meille ohjeistuksen mukaisen painomateriaalin. Halutessasi autamme sinua myös teippauksen suunnittelussa ja tarjoamme vaikka koko kampanjan avaimet käteen -palveluna. Ota yhteyttä, niin laaditaan tarpeisiisi räätälöity kokonaisuus!