Digitaalinen ulkomainonta

Keskellä kaupunkia sekä vilkkaiden liikenneyhteyksien varrella sijaitsevilla digitaalisilla näytöillä mainoksesi herättävät ohikulkijoiden ja julkisen liikenteen matkustajien huomion tehokkaasti.

Näyttäviä kampanjoita

Pirkanmaan alueella sijaitsevat 14 digitaalista suurikokoista näyttöä varmistavat mainoskampanjasi näkymisen jo kaukaa. Tampereen keskustassa ja sen lähiympäristössä sekä Pirkkalassa ja Nokialla keskeisellä paikalla sijaitsevilla näytöillä tavoitat niin paikalliset kuin matkailijatkin. Mainos on kestoltaan 10 sekuntia muodostuen joko videosta tai vaihtuvista kuvista.

Tutustu, kuinka PKO hyödynsi digitaalista ulkomainontaa saaden selkeitä, mitattavia tuloksia!

Laajenna kampanjasi näkyvyyttä ympäri Etelä-Suomen

Haluaisitko laajentaa kampanjaasi ja tavoittaa kohderyhmäsi myös Pirkanmaan ulkopuolella? Tarjoamme mediatilaa yli 40 digitaalisella ulkonäytöllä ympäri Etelä-Suomen esimerkiksi Turussa, Hyvinkäällä, Porissa ja Forssassa. Ota yhteyttä ja varaa oma kampanjasi!

Apua kampanjan suunnitteluun

Digitaalinen ulkomainonta on tehokas mainosmuoto, jonka sisältöjä on myös helppo päivittää. Kampanjan kesto on sovittavissa yhdestä viikosta useampiin. Halutessasi tarjoamme apua kampanjan suunnitteluun ja tuotantoon.