Ratikan digimainonta

Digitaaliset mainosnäytöt herättävät matkustajien huomion ja tavoittavat Tampereen seudun asukkaat ja matkailijat tehokkaasti silloin, kun heillä on aikaa ottaa viestisi vastaan.

Keskeisellä paikalla

Ratikoissa on yhteensä 126 diginäyttöä sijoiteltuna näkyville paikoille, joihin matkustajien katseet hakeutuvat. Teettämämme tutkimuksen (Mediani Group Oy, 6/2023) mukaan jopa 98 % matkustajista muistaa nähneensä näyttöjä Ratikoissa. Lisäksi 94 % matkustajista muistaa nähneensä mainoksia näytöillä.

Näytöillä pyörivät mainosten lisäksi Tampereen kaupungin infot ja paikallissää. Mainosten toistuvuuden ansiosta viestisi jää helposti matkustajien mieleen.

Ratikka on suosittu liikenneväline, jonka suosio lisääntyy tasaisesti. Sen kuukausittaiset matkustajaleimaukset ovat viime kuukausina olleet yli 1,2 miljoonaa. Ratikan digiviestit tavoittavat viikossa lähes 300 000 matkustajaa.

Tutustu, kuinka PKO hyödynsi Ratikan diginäyttöjä kampanjassaan ja sai selkeitä, mitattavia tuloksia!

126

diginäyttöä

Joustavaa mainontaa

Digimainontaa on helppo päivittää ja räätälöidä. Voit valita, mihin aikaan päivästä mainoksiasi näytetään. Näin saat ne parhaiten haluamasi yleisön nähtäville.

Halutessasi saat meiltä apua mainonnan suunnitteluun ja tuotantoon. Voimme myös toteuttaa koko kampanjan avaimet käteen -periaatteella.