Selkeitä tuloksia digitaalisella ulkomainonnalla

Kuvankaunis Koli on matkakohde, joka kannattaa kokea paikan päällä. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa toikin Kolin mahdollisuuksia näyttävästi esille mainoskampanjallaan, jossa hyödynnettiin Tampereen Mediamyynnin digitaalisia mainospaikkoja.

Kampanjan tavoitteena oli houkutella syyslomalaisia Kolille sekä markkinoida uutta, kesällä 2023 avautunutta, Break Sokos Hotel Koli Kylä -hotellia tamperelaisille.

– Ulkomainonta on loistava media, joten valinnat oli helppo perustella kollegoille, vaikka emme vastaavia medioita ole aiemmin juuri käyttäneet, taustoittaa PKO matkailu- ja ravitsemiskaupan myyntipäällikkö Nina Kuusimäki mediavalintoja.

Ulkomainonta on tehokas media, jolla on helppo tavoittaa suuria yleisömääriä. Vilkkaalla Tampereen Keskustorilla mainokset näkyvät ohikulkijoille jo kaukaa ja Ratikan diginäytöt herättävät huomion silloin, kun matkustajilla on aikaa ottaa viesti vastaan.

– Tarve kampanjalle tuli nopeasti, joten oli mahtavaa, että Tampereen Mediamyynnin Tarja reagoi asiaan välittömästi. Saimme lyhyellä aikataululla kustannustehokkaan tarjouksen, joka oli helppo hyväksyä, Kuusimäki kertoo.

Kampanja poiki erittäin hyviä tuloksia PKO:lle. Verrattuna vuoden takaiseen, etenkin Tampereelta lähtöisin olevien IP-osoitteiden kävijämäärät nettisivuilla nousivat, samoin ostojen määrä kasvoi.

– Olimme erittäin tyytyväisiä tuloksiin, varsinkin kun ne pystyttiin osoittamaan näin selvästi ja tulos näkyi myös eurojen määrässä. Ero vuoden takaisiin lukuihin oli aivan selvä, Kuusimäki iloitsee.

– Voin ehdottomasti suositella Keskustorin sekä Ratikan digimainontaa, etenkin kun tuloksia on mahdollista todentaa näin hyvin, kertoo Kuusimäki.